Fehér Ló Közösségi Ház

A Fehér Ló Közösségi Ház programajánlata

 

2020.július 13. hétfő 17 órától: Ingyenes fizikai állapotfelmérés  

Modern világunk egyik kiemelt betegségokozója a sejtszintű krónikus tápanyaghiány. Általánosságban elmondható, hogy az elfogyasztott táplálék mennyisége elegendő, minőségileg azonban éhezik a szervezet, ami nem kielégítő sejtműködéshez, betegséghez vezet. Egy, a szervezet aktuális állapotát mérő bioinformatikai eszköz   / HBS / segítségével megállapíthatjuk, hogy szervezetünk mely részén, mely szervekben keletkeztek hiányok vagy éppen lerakódások, amelyek befolyásolják fizikai-érzelmi közérzetünket. Ezzel az egyszerű módszerrel most bárki képet kaphat a közérzetét befolyásoló tényezőkről, kevesebb, mint 1 perc alatt,

A biztonsági/védelmi előírások betartása végett előnyös, ha részvételi szándékát előzetesen jelzi.

0630-2915242 telefonon, vagy üzenetben.

A tesztelés előkészületeket nem igényel

 

 

2020. július 18., szombat, 18:00 óra: A művészet templomai:  Salvador Dalí – A halhatatlanság nyomában
színes, feliratos spanyol ismeretterjesztő film, 105 perc, 2018

rendező: David Pujol
Korhatár: 12 év

A művészet templomai ismeretterjesztő sorozat következő része a szürrealizmus mestere, Salvador Dalí és múzsája-alkotótársa, Gala életén és művészetén vezeti végig a nézőket. Az átfogó művészeti portréfilm 1929-től kezdve követi nyomon Dalí életpályáját – ekkor csatlakozott a szürrealistákhoz, és ugyanebben az évben ismerte meg Galát – egészen 30 évvel ezelőtt, 1989. január 23-án bekövetkezett haláláig.

 

 

2020. augusztus 1. szombat, 18:00 óra: Riverdance 25


25 évvel ezelőtt mindössze hét perc örökre megváltoztatta az ír táncot. Az 1994-es Eurovíziós dalfesztivál szünetében nézők milliói láthatták első alkalommal a Michael Flatley vezetésével színpadra lépő Riverdance produkciót, ami kirobbanóan nagy sikert aratott és világszerte az egekbe repítette a társulat népszerűségét. 25 évvel később, 2020. februárjában egy nagyszabású, kétórás gálaelőadással emlékeztek meg az évfordulóról ugyanott, ahol minden elkezdődött: Dublin legnagyobb arénájában. Bill Whelan zeneszerző újra megidézte azt a Grammy-díjas hangzást, ami védjegyévé vált az ír táncnak, míg Moya Doherty producer és John McColgan rendező innovatív és rendkívül látványos megoldásokkal teljesen megújították, 21. századivá alakították show-t.

A varázslatos előadást teljes hosszában megörökítő mozifilm most az évforduló alkalmából limitált vetítéssorozatban világszerte a mozikba kerül egy-egy estére.

2020.07.08.