Piacok

A Kápolna téri területen zöldség, gyümölcs, méz, húsáruk, tejtermékek és egyéb áruk kereskedelme folyik, ahol 120 fedett elárusító helyen biztosítjuk a kistermelőknek áruik kirakodását. Piacunk az Erzsébet tér folytatásában további kereskedőknek biztosít helyet.
Mosoni Bolhapiac
 
Ugyanitt található a bolhapiac, melynek létrehozása (2006. augusztus 5.) és működtetése Mosonmagyaróvár város és környéke lakosságának részéről felmerülő olyan széleskörű igényen alapul, amely alapján a létrehozó (A Városüzemeltető és Fenntartó Kft.) továbbá is működtetni kívánja a csütörtök és szombatonként megrendezett Bolhapiacot.
 
A Bolhapiacon megtalálhatóak a város környéke lakosságának saját tulajdonát képező, de feleslegessé vált olyan használt holmik (képzőművészeti alkotások, könyvek, használati tárgyak, bútorok, háztartási berendezések, ruhaneműk, lábbelik, sporteszközök stb.) amelyet a tulajdonosuk jelképes összegért áruba kíván bocsátani.
 
Piaci napok:
 
Csütörtök:
 Nyári időszámításnál: 6:00 – 15:00-ig
 Téli időszámításnál: 7:00 – 14:00-ig
 
Szombat:
 Nyári időszámításnál: 6:00 – 15:00-ig
 Téli időszámításnál: 7:00 – 14:00-ig

 

Vásároljon a hétköznapokra és az ünnepekre is a Mosoni Piacon, hazai termékek széleskörű választékából. Alkudjon és vásároljon, érezze jól magát, támogassa a Mosoni Piacon való vásárlásával a magyar termelőket!